Jubileum

2016. november 16-án a Magyar Könnyűszerkezetes Egyesület (MKE) és a Magyar Acélszerkezeti Szövetség (MAGÉSZ) közös rendezésében lezajlott a 20. Fémszerkezeti Konferencia.

A rendezők örömmel tapasztalták, hogy a rendezvény számára biztosított nagytárgyaló (BME Hidak és Szerkezetek Tanszék) a kezdési időpontra teljesen megtelt szakemberekkel és leendő szakemberekkel, azaz egyetemi hallgatókkal.

A konferencia címének megfelelően könnyűszerkezetek technológiája, gyártása, és szerelése állt az előadások fókuszában. A könnyűszerkezetekkel, a vékonyfalú szelvényekkel foglalkozó előadások mellett ragasztással és bevonatokkal foglalkozó szakemberek is ismertették saját területük újdonságait. Az előzetes programban szereplő minden előadás komoly érdeklődést váltott ki.

A konferencia napjára új külsővel jelent meg a Fémszerkezetek című újság legújabb száma, amely periodikaként a továbbiakban évi két alkalommal kívánja tájékoztatni az érdeklődőket.

Az aktuális számban olvashatunk néhány összefoglalót a nyári továbbképzés előadásaiból, és több szakcikket a 20. konferencia előadóitól. A kiadvány fiatal pályakezdő mérnököknek is lehetőséget kíván adni a bemutatkozásra, olyanoknak is, akik előadóként nem jelentek meg a konferencián.

Természetes, hogy a lap a Könnyűszerkezetes Egyesület életéről és programjairól is tudósít.

Az egyesület vezetősége most ezt a lehetőséget is megragadja, és szeretettel hívja, várja a tagokat a december 8-án 16 órakor kezdődő találkozóra, melynek helyszíne a BME Hidak és Szerkezetek Tanszék (1111. Bp. Műegyetem rakpart 3. ) K.ép. magasföldszint 80.

 

 

Írj hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.